Seferihisar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, girişimci bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak ve bölgemizdeki meslek liseleri arasında okulumuzu en önde tutmak!

Misyon: Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, okulumuzda kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu ticaret,muhasebe , büro hizmetleri bankacılık ve diğer iş hizmet alanlarında görev alacak ve ya kendi başına iş yapabilecek , nitelikli işgücü yetiştirmek ve bununla beraber mesleğinin devamı olan üniversite ve ya yüksekokullara öğrencilerimizi hazırlamak.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama: 08:50 Öğlen Arası : 12:50 (45 dk) Öğlen Ders Başlama: 13:35 Ders Bitimi : 17:35
Isınma: Kalorifer (Katı Yakıt-fındık kömür)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Belediye servisleriyle ders başlangıç ve bitimnlerinde merkezden ulaşım mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Beach volley, Performans parkuru, basketbol sahası, futbol sahası(beton) mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak 4006- Gençlik ve Spor Bakanlığı protokolleriyle yapılan spor ve sosya-kültürel ve atölye etkinlikleri okulumuzda gerçekleştirilmektedir.
Proje Çalışmaları: Gsb proje19 Bilimi Sev, Tarihini Keşfet. Projesi için protokol yapılmıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 1 adet Ab proje başvurusu yapılmıştır.

Telefon - 232 746 82 22

WEB - https://seferihisareml.meb.k12.tr

Adres - Düzce Mah. İzmir Cad. No196 P.K. 35460 Seferihisar / İZMİR

Biyoloji Laboratuvarı :1